FARKIMIZ, TARZIMIZ İMAM HATİPLİ OLMAMIZ!

Geçmişini bilmeyen bir nesil geleceği inşa edemez. Bizler de Yavuz Sultan Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimize imam hatip okullarının dünü, bugünü ve yarını aktararak nasıl bir ortamda eğitim aldıklarının farkına varmalarını sağlamaktayız.

KTS “Akademik Gelişim Alanı” mayıs ayı “İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler düzenlenir.” faaliyeti kapsamında etkinlikler düzenlendi. Okulumuz Yavuz Sultan Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi atölyesinde öğretmen ve öğrenciler Yavuz Sultan Selim Anadolu İmam Hatip Lisesinin kuruluşunun 10. Yılını kutlamak üzere bir araya geldi. Okulumuzun Yavuz Sultan Selim Anadolu İmam Hatip Lisesinin tarihçesi, vizyonu ve misyonu açıklanarak öğretmen ve öğrenciler bilgilendirildi. Ardından okulumuzu tanıtım amaçlı hazırlanan sinevizyon izletilerek öğrencilerin dünü,bugünü görmeleri sağlandı. “İmam Hatip Gencisin” ve “İmam Hatiplim” Şiirleri okundu. Bu şiirlerdeki içeriklerde öğrenciler imam hatipli olmanın farkındalığına vardılar. Öğrencilerimizden oluşan ilahi grubu, tef eşliğinde ilahiler seslendirerek imam hatip olmanın tarzını ortaya konmuş oldu. Son olarak Haşr Suresi’nin son beş ayetleri öğrencimiz tarafından okundu ve okulumuzun başarısının devamı için dualar edildi. Program başarıyla gerçekleştirildi.

Sibel DEMİRBİLEK KETME

İ.H.L Meslek Dersleri Öğretmeni

30.05.2023 206

30-05-202330-05-202330-05-202330-05-202330-05-202330-05-202330-05-202330-05-2023