Elbeyli Yavuz Sultan Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Bütün öğrencilerimizin kişi hak ve özgürlüklerine saygılı ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş bireyler yetiştirme, Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.

Misyon: ‘‘Biz Yavuz Sultan Selim Geçici Eğitim Merkezi olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.’’

Başarılar:

Saatler: 08:30-12:30 13:10-15:30
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Özel Servis
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 0

Telefon - 0348 792 20 14

WEB - https://yavuzssaihlisesi.meb.k12.tr

Adres - Beşiriye Köyü Elbeyli Geçici Barınma Merkezi Köy Sok. No05 / Elbeyli Kilis